Αυριο Απεργια - ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ... - Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν.

Αυριο Απεργια - ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ... - Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν.. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ : Ποιοι απεργούν- 24ωρη, κλειστά σχολεία ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ : Ποιοι απεργούν- 24ωρη, κλειστά σχολεία ... from www.ekklisiaonline.gr
Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία.

«δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid).

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών.

Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ...
Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ... from 4.bp.blogspot.com
24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία.

Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ.

Παναθηναϊκός: "Τρέχει" το ελληνικό διαβατήριο ο ...
Παναθηναϊκός: "Τρέχει" το ελληνικό διαβατήριο ο ... from images32.inewsgr.com
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Κύριος απεργία αύριο απεργία αύριο στα μέσα μεταφοράς: Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο;

Posting Komentar

0 Komentar